A-Way, GUTS en GST

Presenteert:
X
Studenten theaterverenigingen Guts, Groninger Studenten Toneel en A-Way gaan voor het Verbond een gloednieuwe samenwerking aan. Zowel de spelersgroep als het artistiek team zijn een nieuw gevormde samenstelling. Nog meer dan tevoren zijn de studenten zelf vanaf dag één betrokken in het creatieve proces, dat met zoveel verschillende breinen bij elkaar gegarandeerd gaat leiden tot een uniek resultaat. Ook de tekst is een samenraapsel diverse stemmen en visies. Fragmenten uit een breed palet aan student-inzendingen vormen samen een ratatouille aan stijlen, (levens)beschouwingen en attitudes.

Aan de schrijverstafel wordt momenteel hard gewerkt om een voorstelling te schrijven over eerste ontmoetingen. Scènes lopen uiteen van dates en ontmoetingen met de schoonouders naar sekswerkers en levensveranderende gesprekken. Een bijzondere voorstelling die terwijl u uw kaartjes koopt nog gemaakt wordt.

We houden je via de site en de socials op de hoogte van hun proces! Dus ben je benieuwd naar deze studententoneelverenigingen en wat ze samen gaan maken? Koop dan snel een ticket en houdt het internet in de gaten!
Artistiek team: Joost Doornkamp, David Breukelman, Roos Kremer, Renate Kloostra, Merel Spruijt en Anne Cornelissen

Met dank aan: Joppe van der Zwan, Jade Hartkamp, Mareike Seitz, Lara Wouters en Elsemiek Hes.