Dames Slier

Presenteert:
Het is de schuld van alle anderen
Harmien en Lydia Slier maken als ‘Dames Slier’ al meer dan 15 jaar bijzonder muzikaal theater. Zo maken zij basisschool voorstellingen die gaan over het milieu en hoe de mens daarmee omgaat. Het zijn speelse, muzikale voorstellingen die de kinderen op een vrolijke manier meenemen in serieuze zaken. Ook maken ze voorstellingen voor alle leeftijden op Noorderzon en spelen ze in zowel Nederland als daarbuiten. Al hun voorstellingen zitten vol met muziek, gekke personages en bijzondere verhalen, ze zijn intiem en grappig, met een serieuze ondertoon. Soms wordt u zelfs uitgenodigd om mee te zingen.

Tijdens Het Verbond spelen zij een uitgebreidere versie van de voorstelling Het is de schuld van alle anderen. Een vrolijke voorstelling voor volwassenen!

‘Ouwe rotten in het vak nemen u mee in de wereld van rood pluche, met als hoogtepunt natuurlijk de beroemde Sorelli Sisters met hun levensgevaarlijke trapeze-act. Dit alles in een wereld waar geen vuiltje aan de lucht is. Theater De Dames Slier brengt totaaltheater op de vierkante centimeter. Zang, dans, film, muziek, talkshow en actualiteit. In ‘Het is de Schuld van alle Anderen’ komt het allemaal langs.’ Komt dat zien!
​Concept, spel en zang: Harmien Slier, Lydia Slier

Spel: José Timmer en Roos Middel

Techniek: Arjan Kuis

Tekeningen: Anna Lubbers

Maquettes: Elvera van Bentum

Kostuums: Lydia Slier en Esther Rada

Muziek: Niels Smit Duyzentkunst en Harmien Slier