Veelgestelde vragen

1 route, 3 locaties, 3 voorstellingen.

Vind hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je geen antwoord gekregen op je vraag? Stuur ons een berichtje!

Het Verbond begint in de Nieuwe Kerk in Groningen. Vanaf daar starten 12 verschillende routes onder leiding van een moderator. Met een ticket wordt je door ons ingedeeld in een route en wijst de rest zich vanzelf.

Elke route begint en eindigt in de Nieuwe Kerk in Groningen. Je wordt door de avond heen begeleid door een moderator: met deze persoon loop je van locatie naar locatie en krijg je informatie over de voorstellingen. De locaties zijn maximaal 15 minuten lopen van elkaar verwijderd. Elke route is een wandeling van ongeveer 3 km in totaal. We nodigen je tijdens het wandelen van harte uit om met elkaar en de moderator in gesprek te gaan over de voorstellingen die je gezien hebt. Zelfstandig van locatie naar locatie gaan kan natuurlijk altijd, maar dan mis je wel een onderdeel van het programma. Besluit je toch op eigen houtje te gaan, laat dat dan even weten aan de moderator.

Klik op ‘tickets’ rechts bovenaan de site;

Kies een datum wanneer je naar Het Verbond Groningen wilt;

Kies via ‘koop tickets’ (nogmaals) de maker of groep. Deze maker komt dan sowieso voor in jouw route;

Of kies een verrassingsticket of een passe-partout

Rond je bestelling af.

Je ziet drie verrassende voorstellingen op drie bijzondere locaties in Groningen Stad. Een moderator neemt je mee naar elke locatie en nodigt je uit om in gesprek te gaan over het programma dat je ziet.

Aan het begin van de avond verzamelen alle bezoekers bij de centrale locatie, de Nieuwe Kerk in Groningen. Hier worden de tickets gescand, krijg je een route en een moderator toegewezen en kan de wandeltocht beginnen!

Iedere voorstelling is maximaal 15 minuten lopen verwijderd van de vorige.

Het Verbond Groningen staat voor een creatieve verbinding tussen verschillende makers en groepen zonder onderscheid tussen ‘professioneel/amateur’. We hebben drie uiteenlopende voorstellingen aan elkaar gekoppeld, die op basis van groepssamenstelling, discipline, vorm of beroepsmatigheid sterk van elkaar verschillen. Omdat we willen wegblijven van vergelijkingen, vooroordelen of verwachtingen, houden we de route in eerste instantie geheim. Op die manier kun je je echt laten verrassen en vanuit een open houding nieuwe dingen leren kennen.

Geen van de voorstellingen bevat gevoelige thematiek of visuele aspecten waar een trigger-warning gepast zou zijn. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op een veilige omgeving om nieuwe dingen in te ontdekken.

Helaas zijn niet alle routes van Het Verbond rolstoeltoegankelijk. Op de website staat duidelijk aangegeven welke voorstellingen op een rolstoelvriendelijke locatie spelen. Houd rekening met de afstand tussen de locaties: elke locatie is maximaal 15 minuten te voet van elkaar verwijderd en de totale wandeling van Het Verbond is ongeveer 3 kilometer. Heb je vragen over de toegankelijkheid van het festival? Stuur ons een berichtje!

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .