Veelgestelde vragen

1 route, 3 locaties, 3 voorstellingen

Vind hieronder antwoorden op de meestgestelde vragen. Heb je geen antwoord gekregen op je vraag? Stuur ons een berichtje!

Het programma zit zo in elkaar dat er tussen elke voorstelling genoeg tijd zit om van locatie A naar locatie B te lopen. Iedere voorstelling is maximaal 10 minuten lopen verwijderd van de volgende.

Klik op ‘tickets’ rechts bovenaan de site;

Kies een datum wanneer u naar Het Verbond Groningen wil;

Kies via ‘koop tickets’ (nogmaals) de maker of groep. Deze maker komt dan sowieso voor in uw route;

Of kies de ‘Verras me’ optie, dan krijgt u drie ‘geheime’ voorstellingen te zien.

Rond uw bestelling af.

U ziet drie verrassende voorstellingen op drie bijzondere locaties in Groningen Stad.

Elke voorstelling begint een half uur na elkaar.

Elke route is te voet en te fiets te bereiken binnen dat half uur.

U ontvangt een week vooraf aan Het Verbond Groningen de startlocatie van uw route. Na iedere voorstelling ontdekt u dan waar de volgende voorstelling is.

Iedere voorstelling is maximaal 10 minuten lopen verwijderd van de volgende.

Het Verbond Groningen staat voor een creatieve verbinding tussen verschillende makers en groepen zonder onderscheid tussen ‘professioneel/amateur’. We hebben daarom ook drie verschillende voorstellingen aan elkaar gekoppeld. Die verschillen en de experimentele aard van de voorstellingen zorgt ervoor dat wij denken dat de beste ervaring van dit project is dat je zonder vooroordelen en verwachtingen een voorstelling ingaat. Zo kunt u zich echt laten verrassen en leert u nieuwe dingen kennen. Daarnaast willen we u graag de kans bieden om toch uw favoriete maker of groep te zien, misschien omdat u al een tijd fan bent of omdat uw familie/vrienden in die voorstelling spelen. Daarom hebben we voor dit unieke systeem gekozen.

Helaas is dat niet mogelijk. U kunt wel via een maker een ticket voor een route kopen, maar niet via een locatie. Wij laten u echter tijdig weten waar en hoe laat u moet zijn voor de drie voorstellingen die u gaat zien tijdens het weekend. Dus u weet eerder naar welke locaties u gaat, dan naar welke drie voorstellingen. Zo kunt u open de avond instappen en u echt laten verrassen door het prachtige aanbod van theater tijdens Het Verbond Groningen!

Het Verbond Groningen is begonnen vanuit de wens om de kaders van Covid-19 als kracht te gebruiken en niet als beperking. Dit betekent dat wij zorgvuldig te werk gaan om ervoor te zorgen dat u en de makers en groepen veilig zijn. Elke locatie heeft een eigen corona protocol en houdt zich daar netjes aan. Ook zal elke publieksopstelling zo in elkaar zitten dat het publiek op veilige afstand van elkaar zit. De spelers uit de voorstellingen hoeven, geheel volgens de regels van de overheid, tijdens de voorstellingen geen anderhalf meter afstand te houden. Er wordt natuurlijk wel afstand gehouden tot het publiek. Een belangrijke regel voor zowel het publiek als de spelers, makers en groepen is dat wanneer ze gezondheidsklachten hebben ze thuisblijven. Hier wordt goed op gecheckt en naar gevraagd.

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .

Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets . Bestel tickets .